Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan KINS samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder.
Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

KINS, ved styreleder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev eller logge inn på Medlemssidene. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

KINS krever ikke at du må bruke cookies, og lagrer ikke noe informasjon om dine surfevaner.

Søk

KINS lagrer ikke noe informasjon om dine søkevaner.

Medlemslister

Det er nødvendig å oppgi navn og faktura-adresse for alle kommuner, fylkeskommuner og bedrifter som melder seg inn i KINS.
Det må også oppgis navn og kontaktinformasjon (epost adresse og mobiltelefon) for kontaktperson.
Dette er nødvendig for å kunne fakturere medlemskontigent, og sende ut medlemsinformasjon/nyhetsbrev.
KINS selger ikke disse opplysningene videre, men våre bedriftsmedlemmer kan få tilgang til  epost adresser fra KiNS’ medlemslister under forutsetning av følgende:
1. Våre medlemmer skal ikke tilskrives mer enn  én gang i året, og da skal det fremgå at de får denne e-posten pga av sitt KINS-medlemsskap
2. I tillegg kan de som bestiller utstillingsplass på, eller sponser, ett eller flere av KINS arrangementer (konferanse, kurs, etc) få lov å tilskrive medlemmene i forkant for å informere om deres stand samt eventuelle spesialtilbud under arrangementet.
3. Det skal være enkelt å melde seg av mailinglisten.

 Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev fra KINS. For at vi skal sende e-post til riktig person, må vi registrere navn og e-postadresse.
Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

Kommentarer

Der det er mulig for brukerne å komme med kommentarer på artikler eller blogger, blir man avkrevet navn og e-postadresse. Navn og e-postadresse kan bli publisert med kommentaren.

Kurssystem

Når du melder deg på kurs og arrangementer ber vi deg registrere navn, organisasjon, adresse, e-post, jobbtelefon, stilling og fakturareferanse. Med unntak av navn og organisasjon, som vil bli publisert på deltakerlister, deles opplysninger ikke med andre.

Pålogging til medlemssidene

Noen tjenester krever at man logger inn via KINS brukerhåndtering. Her må man bl.a. registerere epost adresse, for å få tilsendt passord.
Opplysningene deles ikke med andre. Det er bare epost adresser som slutter på et domene navn som brukes av medlemskommuner/bedrifter som tillates brukt.

Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Sist endret: 13. april 2016