Rindal kommune nytt medlem

KINS ønsker Rindal kommune velkommen som nytt KINS-medlem. Kommunen har drøyt 2000 innbyggere, og ligger ca 95 km fra Trondheim, på Nordmøre i Møre or Romsdal. Rindal er en kommune på Nordmøre i Møre og Romsdal som ligger 95 km fra Trondheim. Den grenser i nord mot Hemne og Orkdal, i øst mot Meldal, i sør mot Rennebu og Oppdal, og i vest mot Surnadal.

Rindal er den eneste kommunen i Møre og Romsdal som ikke grenser mot havet. Rindal blir ofte omtalt som «Porten til Trollheimen», og har vakker og variert natur.

At det er en veldrevet og kompetent kommune som har meldt seg inn er helt tydelig. Rindal kommune har flere ganger på 2000-tallet blitt kåret til Landets beste kommune å bo i, i følge Levekårsundersøkelsen av Statistisk sentralbyrå (SSB). Siste gang i 2005.  SSB kåret også Rindal til landets 7. beste likestillingskommune i Norge og best i Møre og Romsdal i 2006. I tillegg ble Rindal kommune kåret til landets 3. beste kommune på service i Forbrukerrådets kommunetest i 2007.


Kategori: Nyheter fra KINS