F5 Networks nytt medlem

KINS er glade for at stadig flere store og anerkjente sikkerhetsfirmaer velger å melde seg inn.

I løpet av våren har F5 Networks meldt seg inn. De er blant markedslederne innen Application Delivery Controllers – https://f5.com/about-us/news/press-releases/f5-networks-named-a-leader-in-gartner-magic-quadrant-for-application-delivery-controllers-for-10th-consecutive-year

KINS har fått tilsendt dette beskrivelsen av firmaet:

F5 Networks is the global leader in Application Delivery Networking. The company’s hardware, software, and virtual solutions help organizations address the relentless growth of voice, data, and video traffic to better support mobile workers and applications—in the data center, the network, and the cloud. F5’s extensible architecture provides application optimization, protection for applications and the network, and enhanced application reliability.

The world’s largest businesses, service providers, government entities, and consumer brands rely on F5’s intelligent services framework to deliver and secure their applications and services while ensuring people stay connected. The company is headquartered in Seattle, Washington with offices worldwide.

KINS ønsker de velkommen, og håper de får et godt samarbeid med våre kommune-medlemmer.

f5-logo-solid-rgb


Kategori: Nyheter fra KINS