CoverYA AS nytt bedriftsmedlem

Kins har gleden av å ønske et nytt bedriftsmedlem velkommen. Denne gangen er det firmaet CoverYA fra Harstad som har meldt seg inn.

CoverYa AS leverer Personvernappen og Personvernhandboken.no – to rotekte norske løsninger for å møte den kommende/nye Personvernloven. Personvernappen benyttes til å utføre og dokumentere alt det som den nye personvernlovgivningen krever, og gir status og oversikt for ledelsen og for personvernombudet. Personvernhandboken.no er en felles personvernhandbok som kan benyttes av alle kommuner/ansatte – som alternativ til at de bruker ressurser på å utvikle eget system. Personvernhandboken retter seg kun mot den nye lovgivningen. 20 kommuner er allerede (per 20.10.17) kommet godt i gang med bruk av Personvernappen og personvernhandboken.no som løsning for å møte lovgivningen, blant annet Gratangen, Lavangen, Grane, Hadsel og Hattfjelldal.

Les mer om CoverYA på www.worktool.cloud”.


Kategori: Nyheter fra KINS