Jacob Hatteland Solutions AS har meldt seg inn

KINS har gleden av å ønske Jacob Hatteland Solutions AS velkommen som nytt medlem. Firmaet holder til i Nedre Vats nær Haugesund.

Firmaet er trolig lite kjent for de fleste KINS medlemmer, men de drifter et av Europas mest sikre og moderne datasentere og besitter spisskompetanse på IT drift. Sentrale tjenester er skytjenester (ASP), datasenter, datakommunikasjon, tradisjonell IT-drift, outsourcing, konsulentarbeid, systemutvikling, og salg av maskin- og programvare til avtalekunder.

Les mer om det høy-sikrede datasenteret i Vats her: https://www.empsecure.com

Noen av oss har hatt gleden av å møte firmaets sikkerhetssjef Olav Espedal på ISO-kursene i Bergen.
Vi tillater oss derfor å sakse en nyhet fra bedriftens hjemmeside:

Hattelands nye sikkerhetssjef Olav Espedal

TRYGGHET FOR KUNDENS VERDIER
Et selskap som alltid har satt sikkerheten først, klarte å lokke datasikkerhetsekspert Olav Espedal over i næringslivet fra politiet.

Angrepene på datasentre over hele verden er som en kontinuerlig storm. En god kombinasjon av tekniske sikkerhetsbarrierer og opplæring av ansatte er oppskriften den nye sikkerhetssjefen i EMP Secure, Olav Espedal, har for å stå imot. Som tidligere dataetterforsker i politiet, i Kripos og med erfaring fra Europol- og Interpolsamarbeid har han i mange år sett hva som skjer når selskaper blir angrepet og data stjålet.

– Det er veldig spennende å kunne jobbe forebyggende. Det er som et våpenkappløp. Hvem er flinkest – de som angriper eller de som beskytter?, sier han.

Les hele saken: http://www.empsecure.com/intervju-med-hattelands-nye-sikkerhetssjef-olav-espedal/


Kategori: Nyheter fra KINS