Sophos har meldt seg inn i KiNS

KiNS er glade for å ønske velkommen enda en tungvekter innen IT-sikkerhet som medlem!

Kort firmabeskrivelse:

Sophos har siden oppstarten i 1985 utviklet IT sikkerhetsprodukter for bedriftsmarkedet. Gjennom årene har man gjort flere strategiske oppkjøp, noe som har resultert i markedsledende produkter innen Endepunktssikring (både tradisjonelle og Next Generation løsninger), Krypteringsløsninger, Brannmurer, Web-/Email-sikkerhetsløsninger og løsninger for håndtering av mobile enheter. Som eneste produsent er Sophos med i Gartners Magic Quadrants for Endepunktssikring (Leaders), UTM (Leaders) og NGFW Enterprise (Visionaries), noe som viser den totale bredden av produkter de kan levere. Med strategien Synchronized Security, sørger de samtidig for at sine produkter kommuniserer og responderer for hurtigst mulig sikring av enheter i et nettverk. Sikkerhet er komplekst, men Sophos ønsker å gjøre det enkelt!

Hvorfor ønsker de å være medlem i KINS? Gaute Fonneløp er Channel Account Executive i Sophos, og sier dette:

Vi har tro på at lag er bedre enn enkeltpersoner. KINS samler de aller fleste kommuner i Norge i et felles lag hvor man sammen står bedre rustet mot både eksisterende og nye utfordringer som dukker opp i en digitalisert verden. Vi har stor tro på at Sophos kan utgjøre en forskjell og vi ønsker å bidra for å gjøre dette laget enda sterkere for fremtiden. Sophos er en kommersiell aktør, men størrelsen tilsier også at vi skal ta et samfunnsansvar utover det å selge produkter.

Gaute kan nåes på mobil +47 922 18 125. Han kan også treffes på KiNS konferansen i Tromsø.

 


Kategori: Nyheter fra KINS