Hvordan sikre deg mot digitale angrep?

https://www.digi.no/.

Kommuner opplever digitale angrep hver dag og konsekvensene kan være store. Så hvordan sikre seg best mulig?

Gjennom de siste månedene har vi sett flere alvorlige angrep på norske kommuner, med Østre Toten som det siste kjente eksemplet. Angrep med relativt store konsekvenser for tjenestetilbudet, ressursbruk og økonomi. Kommuner og fylkeskommuner arbeider kontinuerlig med å beskytte sine systemer, men det er utfordrende henge med når teknologien utviklinger seg raskt, nye sårbarheter oppdages og trusselaktørene stadig finner nye måter å angripe på.

I den forbindelse er det å gjennomføre strukturerte sikkerhetstester et meget viktig tiltak som alle kommuner og fylkeskommuner bør gjennomføre for å være trygg på at alle fagsystemer er sikret på en best mulig måte. Derfor kjører KiNS jevnlig kurs i dette.


21. - 22. januar arrangerer KiNS kurs i sikkerhetstesting for kommuner og fylkeskommuner. Det er fortsatt noen ledige plasser igjen. Benytt denne muligheten til å styrke kommunens kunnskap og ferdigheter når det gjelder sikkerhetstest av egne løsninger, som et svært viktig tiltak for å beskytte egne verdier.

Informasjon og påmelding

 

KiNS består i dag av over 340 kommuner, fylkeskommuner og bedrifter.
Bli Medlem
Hold deg oppdatert på KiNS sine aktiviteter og nyheter gjennom vårt nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev
Nyttige verktøy til bruk i lokalt arbeid med informasjonssikkerhet og personvern
Verktøykasse