Takk for deltakelsen!

KiNS takker alle som deltok på årets KiNS-konferanse og bidro til å gjøre dette til en viktig møteplass for alle som arbeider med personvern og informasjonssikkerhet i kommuner og fylkeskommuner!

Rett i underkant av hundre personer deltok på PreKiNS, hver dag på konferansen var det i overkant av 200 mennesker i salen og 25 - 30 personer deltok digitalt. Det var godt å kunne møtes igjen, bli kjent med nye mennesker, treffe gamle kjente og få muligheten til å diskutere fag på tvers av landet, profesjoner og sektorer. Vi gleder oss allerede nå til å møte dere igjen 26.-28. april i Ålesund! Mer informasjon vil bli publisert på nettsiden etter hvert som brikkene faller på plass.


KiNS-tech.

Det en glede å kunne annonsere at vi allerede 15.-16. februar 2022 vil arrangere KiNS-tech.

I år blir arrangementet på Hønefoss og arbeidet med å bygge et godt program for IT-teknikere og andre teknisk interesserte er godt i gang. Ytterligere informasjon om påmelding, program, pris ol vil bli publisert fortløpende i tiden framover.


Publisering av presentasjoner fra årets KiNS-konferanse

Presentasjoner fra foredragene ligger lenket opp i programmet for konferansen.

Bruk navigasjonsmenyen opp i høyre hjørne på nettsiden for å finne detaljprogrammet for hver dag. Klikk deg inn på beskrivelsen av den aktuelle programposten å få tilgang til presentasjonen som holdt. Eller bruk knappen nedenfor å gå direkte til programbeskrivelsene for den enkelte dag.


Program Torsdag           Program Fredag


KiNS består i dag av over 340 kommuner, fylkeskommuner og bedrifter.
Bli Medlem
Hold deg oppdatert på KiNS sine aktiviteter og nyheter gjennom vårt nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev
Nyttige verktøy til bruk i lokalt arbeid med informasjonssikkerhet og personvern
Verktøykasse