KiNS konferansen 2022

KiNS takker alle som deltok på årets KiNS-konferanse og bidro til å gjøre dette til en viktig møteplass for alle som arbeider med personvern og informasjonssikkerhet i kommuner og fylkeskommuner!


Vi håper dere hadde noen flotte konferansedager og fikk rikelig med faglig påfyll. Med fantastisk vær og temperatur opp til 14 grader viste Ålesund seg på sitt beste!

Tirsdag ettermiddag deltok mer enn 90 personer på PreKiNS. Totalt var det 230 påmeldte, ca 200 til stede i salen og 56 deltagere deltok digitalt begge dager.


Noen høydepunkter

Konferansen startet med film fra den vakre byen og Kari Grindvik delte litt av Ålesunds historie.

Janne Stang Dahl fungerende direktør fra Datatilsynet, åpnet konferansen med å fortelle om trender og status for personvernet i 2022.

Det ble også for første gang holdt Podcast under årets KiNS konferanse under ledelse av  Jørgen Dyrhaug fra NSM. Med seg på scenen hadde han Bjørn Tveiten og Torkjell Dahl. Temaet var Digital sikkerhet i kommunal sektor og flere gode poenger ble servert fra alle parter. Podcasten er vel verd å høre igjennom enten via lenken til høyre for artikkelen, eller via NSM sin Podcast kanal.

Av andre høydepunkter som vi ønske å dra frem er panelsamtalene om "Kode 6 og 7", "Kan det skje hos oss", digital sikkerhet i VA og Torkjell Dahl sin presentasjon om egne erfaringer og lærdommer fra et langt liv som IT-sjef og sikkerhetsleder. 


Ålesund opplevelser.

Onsdag kveld ble det arrangert festaften som startet i Atlanterhavsparken. Der ble det servert fem forretter fra havlandet, på ulike stasjoner i parken.

 

Etter en time fornøyelse der dro deltagerne tilbake til hotellet med buss. Hotellet stod for servering av hovedretten og Serveringsteateret gledet alle med humoristiske innslag resten av kveld.


Bak hotellet ligger parken med de 418 trappetrinnene som fører opp til Aksla, utsiktspunktet over hele Ålesund. Flott liten tur som mange benyttet seg av under en av pausene!

 


 

Relaterte lenker

Harald Torbjørnsen
Daglig leder
Hanne Løkstad Vørner
Kontormedarbeider
KiNS består i dag av over 340 kommuner, fylkeskommuner og bedrifter.
Bli Medlem
Hold deg oppdatert på KiNS sine aktiviteter og nyheter gjennom vårt nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev
Nyttige verktøy til bruk i lokalt arbeid med informasjonssikkerhet og personvern
Verktøykasse