Master of Cyber Security 2022

Shutterstock.

Er du Norges beste sikkerhetsekspert? Har du det som skal til for å bli kåret til Norges beste sikkerhetsekspert og vinne tittelen "Master of Cyber Securirty 2022" og 30.000 kroner?

I samarbeid med Hackon arrangerer KiNS og flere andre organisasjoner, den årlige konkurransen - Master of Cyber Security - for å kåre Norges beste sikkerhetsekspert!  

Selve kåringen av Norges Cyber sikkerhetsekspert 2022 skjer på HackCon den 9. februar 2022, kl. 12.30! 

https://www.hackcon.org/hackcon17 

Konkurransen er gratis og åpen for alle via Internett, og den innledende runden består av 40 spørsmål. Vanskelighetsgraden vil økes i spørsmålsrekken og vinneren vil motta 30.000 kroner i premie. I tillegg vil vinneren kunne smykke seg med tittelen "Master of Cyber Security 2022" - en tittel som vil gjøre seg på CV'en. Det deles også 2. og 3. premie ut på kr 13.000,- og 7.000,-. Alle deltakere som får 90 % måloppnåelse eller mer vil også få et diplom som bevis på at du har høy kunnskap innenfor Cyber sikkerhet. 

Vi ønsker å gi en anerkjennelse til alle som presterer på et høyt nivå, og oppfordrer så mange som mulig til å teste sine kunnskaper. Dette blir en åpen konkurranse mellom sikkerhetsinteresserte i private og offentlige virksomheter, så vel som studenter og lærere – utfordre dine venner, kollega og samarbeidspartnere til å ta utfordringen! 


https://hackcon.org/mcs/master-of-cyber-security 


 

KiNS består i dag av over 340 kommuner, fylkeskommuner og bedrifter.
Bli Medlem
Hold deg oppdatert på KiNS sine aktiviteter og nyheter gjennom vårt nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev
Nyttige verktøy til bruk i lokalt arbeid med informasjonssikkerhet og personvern
Verktøykasse