Sikkerhetsdagene 2021

I år som i fjor arrangerer Atea sine sikkerhetsdager digitalt, noe som blant annet betyr at du kan delta når det passer for deg.

Arrangementet og tilhørende påmeldingsside er i år laget i VEV-plattformen, som gir en mer moderne visuell fremstilling. På påmeldingssiden kan man lese interessante artikler som omhandler BankID, data telefonen samler, daglig leder og IT-sikkerhet, digitalt heimevern og cyberforsikring.

  • www.sikkerhetsdagen.com kan du lese interessante artikler og melde deg på for å få tilgang til hele plattformen.
  • Den 27. april begynte Atea å sende ut episoder med «Sikkerhetsmorgen». Dette er korte videosnutter på 10-15 minutter hvor interessante gjester inviteres inn til å samtale om og diskutere utfordringer og problemstillinger i dagens samfunn. Man går ikke glipp av noe vesentlig ved å ikke se på, så formatet er lagt opp til at det også kan konsumeres som type podkast.
  • Atea sender ut to episoder om dagen på SMS til de som har meldt seg på frem til 12. mai.
  • I tillegg til «Sikkerhetsmorgen» har Atea annet interessant innhold på plattformen. Dette er artikler skrevet av partnerne som er med, og kundene får også muligheten til å melde seg på andre webinar hvor Atea sine partnere dykker grundigere ned i problemstillingene vi har diskutert.

Atea kommer til å kjøre en ekstern konkurranse hvor det trekkes en daglig vinner som får boken «Digital Sikkerhet». For å delta må man legge ut bilde av hvor man er når man hører på sikkerhetsmorgen og tagge det med #SHD21.

Les mer om sikkerhetsdagene til Atea her

KiNS består i dag av over 340 kommuner, fylkeskommuner og bedrifter.
Bli Medlem
Hold deg oppdatert på KiNS sine aktiviteter og nyheter gjennom vårt nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev
Nyttige verktøy til bruk i lokalt arbeid med informasjonssikkerhet og personvern
Verktøykasse