Kurs i Stifinneren - nr 2

Dette kurset gir hjelp til å fortsette i et systematisk og kontinuerlig arbeid med informasjonssikkerhet og er utformet i digitaliseringsdirektoratet (Digdir) i samarbeid med KiNS.

Kurset er åpent for alle som arbeider med informasjonssikkerhet i offentlig sektor og er spesielt tilrettelagt for kommuneansatte.

Det er ikke en forutsetning at du har deltatt på kurs i etappe 1 og 2. Vi vil gi en oppsummering av det første kurset innledningsvis. Vi anbefaler likevel at deltakere leser igjennom Stifinneren før gjennomføringen, og det er også nyttig å se igjennom Frokostmøte - Stifinneren | Digdir.

Målgruppe:

Kurset er åpent for alle som arbeider med informasjonssikkerhet i offentlig sektor og er spesielt tilrettelagt for kommuneansatte.

Kurset henvender seg til deg som har et ansvar for informasjonssikkerhet i en offentlig virksomhet. Du kan være fagansvarlig informasjonssikkerhet eller ha en annen sentral rolle i sikkerhetsarbeidet.

Praktisk informasjon:

Kurset vil foregå digitalt på Teams, det vil bli gruppediskusjoner og du vil få god mulighet til å stille spørsmål til kursholderne. 

Det vil bli tatt opptak av deler av kurset. Opptaket blir ikke gjort tilgjengelig for deltagerne, men vil kun benyttes internt for å forbedre vår kursgjennomføring.

Din tilbakemelding er viktig for å gjøre kursene våre best mulig. Ved påmelding til kurset vil vi lagre navnet ditt og e-postadressen i inntil 6 måneder, slik at vi har mulighet til å kontakte deg for en frivillig tilbakemelding/spørreundersøkelse om du har hatt praktisk nytte av kurset.

Du vil få nærmere informasjon og lenke til kurset i e-post før møtet.

Påmelding

Relaterte lenker

KiNS består i dag av over 340 kommuner, fylkeskommuner og bedrifter.
Bli Medlem
Hold deg oppdatert på KiNS sine aktiviteter og nyheter gjennom vårt nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev
Nyttige verktøy til bruk i lokalt arbeid med informasjonssikkerhet og personvern
Verktøykasse