SecureConsult AS

SecureConsult AS ble etablert i 2020. Vi hjelper offentlige og private virksomheter med ISMS Coaching innen GDPR og informasjonssikkerhet.

Det finnes mye kompetanse og god praksis rundt GPDR og informasjonssikkerhet i kommuner, organisasjoner og bedrifter. Men mange synes også det er komplekst, har kjørt seg litt fast eller ikke helt funnet ut hvordan man skal starte.

Det er her SecureConsult kommer inn. Vi hjelper din virksomhet på rett vei, enten det gjelder informasjonssikkerhet (ISMS), Normen eller GDPR.

Vi hjelper dere i gang på veldig kort tid, gjennom enkle maler, praktiske forslag og ’need to have’-tiltak. Vi setter opp en enkel plan for oppstart, tildeling av ressurser, nødvendig dokumentasjon, hvordan tenke bedriftskultur, beredskap, etc.

Vi tilbyr ulike Coaching-pakker som passer for din virksomhet – enten den er stor eller liten, har mye eller lite på plass når det kommer til personvern og informasjonssikkerhet.

Vi arbeider i intervaller. Det vil si at vi fordeler coachingen over litt tid. Det gjør at det ikke trengs så mange timer pr år, men at de tidene vi har sammen blir svært effektive. Vi mener at dette er den mest effektive måten å få en bra internkontroll, som også har et høyest mulig kost/nytte forhold.

Kontakt

Kontaktperson: Øystein Paulsen

Lenker

KiNS består i dag av over 340 kommuner, fylkeskommuner og bedrifter.
Bli Medlem
Hold deg oppdatert på KiNS sine aktiviteter og nyheter gjennom vårt nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev
Nyttige verktøy til bruk i lokalt arbeid med informasjonssikkerhet og personvern
Verktøykasse