NYPE Workshop Gardermoen 19. februar 2018

Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

februar 19 @ 09:30 - 15:30

kr.1600

Hvis du trenger en praktisk vinkling på den nye personvernforordningen («NYPE»), og liker å diskutere og løse oppgaver, er dette noe for deg.

Workshopen ledes av erfarne sikkerhetsfolk fra Bærum kommune, som selv jobber med å implementere NYPE i sin organisasjon. Det legges opp til erfaringsutveksling og forhåpentligvis får du med deg verktøy og metoder hjem, som kan hjelpe deg i din kommune etterpå. Det anbefales å dra flere fra samme kommune, da blir det enklere å dra nytte av kurset etterpå.

Fyll ut skjemaet nedenfor. Egenandel for kurset er 1600 kr for  KiNS-medlemmer og 3200 kr for ikke-medlemmer (sjekk her om dere er medlem).
Da får du en veldig bra hotell-lunsj, og det du ellers trenger i løpet av dagen.

Merk at workshopen holdes på Radisson Blu Gardermoen, som ligger rett ved flyplass og togstasjon (du trenger ikke shuttle-buss!)

OBS: HVIS DET ER WORKSHOPEN I TRONDHEIM 7. MARS DU VIL MELDE DEG PÅ MÅ DU GÅ HIT.

Trykk «SEND PÅMELDING» når du har fylt ut skjemaet.
Du vil da få en e-post som bekrefter din påmelding, kontakt post@kins.no hvis ikke.

  • Navnet på kommune eller fylkeskommune.
  • Pris pr. person KiNS-medlem kr 1600. Pris pr. person Ikke-KiNS-medlem kr 3200
  • Alle kommuner og f-kom. bruker EHF-faktura. Organisasjonsnr. er da nødvendig. Dersom du ikke kjenner org.nummeret (9 siffer), skriv tallet 0
  • Skriv fakturaadressen. Merk at den kan være en annen enn adressen til f.eks. rådhuset
  • Dette er et viktig felt for at fakturaen skal komme frem, spesielt i større kommuner. Fakturareferanse kan være en kode for avdeling eller bestillingsnr eller kort og godt navnet til personen som har meldt seg på. Vi ser også at det ofte blir oppgitt avdelingslederens navn som referanse.
  • Her kan du skrive melding til arrangør, for eksempel om du trenger spesiell mat på grunn av allergier ell. lignende. Si også fra til hotellet om spesielle behov ved rombestillingen.

Detaljer

Dato:
februar 19
Tid
09:30 - 15:30
Kostnad:
kr.1600
Hjemmeside:
http://www.kins.no

Arrangør

KINS
Telefon:
90831499
Epost:
post@kins.no
Hjemmeside:
http://www.kins.no/