NYPE Workshop Trondheim 22. mars 2018

Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

mars 22 @ 09:30 - 15:30

kr.1600

NYPE WORKSHOP I TRONDHEIM 22. MARS

KiNS håper denne workshopen blir like vellykket som den vi arrangerte på Gardermoen 19. februar.
NB: Vi hadde bare tenkt å sette opp bare en NYPE Workshop i Trondheim (7. mars), men ettersom denne ble fullbooket så fort har vi valgt å sette opp en ekstra Workshop. For at det skal bli gode diskusjoner og gruppearbeid har vi satt tak på 30 deltakere, så meld deg på med en gang om du har lyst til å delta!

Hvis du trenger en praktisk vinkling på den nye personvernforordningen («NYPE»), og liker å diskutere og løse oppgaver, er dette noe for deg. 

Workshopen ledes av erfarne sikkerhetsfolk fra Bærum kommune, som selv jobber med å implementere NYPE i sin organisasjon. Det legges opp til erfaringsutveksling og forhåpentligvis får du med deg flere verktøy og metoder hjem, som kan hjelpe deg i din kommune etterpå.
Det anbefales å dra flere fra samme kommune, da blir det enklere å dra nytte av kurset etterpå.

Vi tar sikte på å jobbe oss gjennom så mange emner vi rekker innenfor grunnprinsippene i den nye loven, innbyggeres rettigheter, kommunens personvernerklæring, behandlingsoversikter, vurdering av personvernkonsekvenser (DPIA), databehandleravtaler og styringssystem. Her legger vi opp til gruppearbeid hele dagen. Vi satser på å gi dere en «verktøykasse» mot slutten av dagen. Det er en fordel (men ingen betingelse) at du har deltatt på et NYPE-kurs, eller har satt deg litt inn i GDPR på forhånd, for å få best mulig utbytte av Workshopen.

Fyll ut skjemaet nedenfor. Egenandel for kurset er 1600 kr for  KiNS-medlemmer og 3200 kr for ikke-medlemmer (sjekk her om dere er medlem). Da får du en veldig bra hotell-lunsj, og det du ellers trenger i løpet av dagen.

Workshopen i Trondheim blir på Royal Garden Radisson Blu. Se kart nedenfor.
Vi begynner 9:30 slik at flere har muligheter for å nå det selv om de bor utenfor byen.

Trykk «SEND PÅMELDING» når du har fylt ut skjemaet.
Du vil da få en e-post som bekrefter din påmelding, kontakt post@kins.no hvis ikke.

Detaljer

Dato:
mars 22
Tid
09:30 - 15:30
Kostnad:
kr.1600
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
kins.no

Arrangør

KINS
Telefon:
90831499
Epost:
post@kins.no
Hjemmeside:
http://www.kins.no/

Sted

Radisson Blu Royal Garden
Kjøpmannsgata 73 7010 + Google Map