NYPE Workshop Trondheim 7. mars 2018

Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

7. mars 2018 @ 09:30 - 15:30

kr.1600

OBS: DENNE WORKSHOPEN ER FULLTEGNET!

DET ER IKKE LENGER MULIG Å MELDE SEG PÅ! KINS beklager dette, men send gjerne en mail til post@kins.no om du ønsker kurset satt opp flere ganger, så ser vi hva vi kan gjøre.  Mvh KINS

Hvis du trenger en praktisk vinkling på den nye personvernforordningen («NYPE»), og liker å diskutere og løse oppgaver, er dette noe for deg.

Workshopen ledes av erfarne sikkerhetsfolk fra Bærum kommune, som selv jobber med å implementere NYPE i sin organisasjon. Det legges opp til erfaringsutveksling og forhåpentligvis får du med deg verktøy og metoder hjem, som kan hjelpe deg i din kommune etterpå. Det anbefales å dra flere fra samme kommune, da blir det enklere å dra nytte av kurset etterpå.

Kurset tar sikte på å jobbe oss gjennom så mange skritt vi rekker innenfor grunnprinsippene i den nye loven, innbyggeres rettigheter, kommunens personvernerklæring, behandlingsoversikter, vurdering av personvernkonsekvenser (DPIA), databehandleravtaler og styringssystem. Her legger vi opp til gruppearbeid hele dagen. Vi satser på å gi dere en «verktøykasse» mot slutten av dagen.

Fyll ut skjemaet nedenfor. Egenandel for kurset er 1600 kr for  KiNS-medlemmer og 3200 kr for ikke-medlemmer (sjekk her om dere er medlem).
Da får du en veldig bra hotell-lunsj, og det du ellers trenger i løpet av dagen.

Workshopen i Trondheim blir på Scandic Nidelven. Se kart nedenfor.
Vi begynner 9:30 slik at flere har muligheter for å nå det selv om de bor utenfor byen.
Vi har likevel fått en pris på bare kr 1.295/natt for de som må komme langveis fra (husk å henvise til KiNS når du bestiller rom).

 

Detaljer

Dato:
7. mars 2018
Tid
09:30 - 15:30
Kostnad:
kr.1600
Hjemmeside:
www.kins.no

Arrangør

KINS
Telefon:
90831499
Epost:
post@kins.no
Hjemmeside:
http://www.kins.no/

Sted

Scandic Nidelven
Havnegata 1-4
Trondheim, 7010
+ Google Map