Habberstad as

Habberstad er stolt over å være landets eldste konsulentselskap, vi består av et fast miljø på ca 40 konsulenter og har fire forretningsområder; Lederutvikling, Lederrekruttering, IT- Rådgivning, og Grønn omstilling og bærekraft.

Våre kunder i privat, offentlig og kommunal sektor møter stadig nye utfordringer knyttet til forretningsdrift, organisasjon og teknologi. Habberstad tilfører seniorkompetanse innen prosjektledelse, porteføljestyring, og gevinstrealisering med solid innsikt i hvordan krevende endringsprosesser løses. Sammen oppnår vi resultater vi kan være stolte av. Habberstad har spisskompetanse innenfor områder som offentlige anskaffelser, Informasjonssikkerhet og GDPR. Våre rådgivere har bred erfaring fra både offentlig og privat sektor.

Våre verdier er: Pålitelig, Inkluderende, Engasjerte og Modig, dette gjenspeiles i våre prosjekter hvor vi ønsker å være en nær samarbeidspartner til våre kunder, i etterlevelse av vår visjon - Trygghet for gode resultater.

Habberstad AS er ISO 9001:2015 sertifisert siden 2016 og ble nylig sertifisert på ISO14001. Habberstad har som mål å fremme en bærekraftig utvikling i alle ledd av virksomheten, fra ressurser vi bruker internt og tjenester vi kjøper, til rådene vi gir våre kunder og i vårt forhold til verden rundt oss. Vi jobber systematisk for å oppfylle våre valgte bærekraftmål både internt og eksternt. Vi er sertifisert på miljøledelse og søke kontinuerlig forbedring på alle bærekraft-aspekter. Vi tar hensyn til bærekraft i vår metodikk og i alle tjenester vi utfører, og bidrar til å realisere våre kunders bærekraftmål gjennom våre tjenester.

Kontakt

Besøksadresse: Karenslyst allé 2, 0278 OSLO
Kontaktperson: Kjersti Nesheim - Rådgiver

Nyttig

Nyttige verktøy til bruk i lokalt arbeid med informasjonssikkerhet og personvern
Verktøykasse
KiNS består i dag av over 370 kommuner, fylkeskommuner og bedrifter.
Bli Medlem
Hold deg oppdatert på KiNS sine aktiviteter og nyheter gjennom vårt nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev