Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan KiNS samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsider.

KiNS, ved styreleder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev eller logge inn på Medlemssidene. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

KiNS bruker cookies for å bedre opplevelsen av våre nettsider.
KiNS videreselger ikke noe informasjon om surfevaner eller annet til 3. part.

Søk

KINS lagrer ikke noe informasjon om dine søkevaner.

Medlemslister

Det er nødvendig å oppgi navn og faktura-adresse for alle kommuner, fylkeskommuner og bedrifter som melder seg inn i KiNS. Det må også oppgis navn og kontaktinformasjon (epost adresse og mobiltelefon) for kontaktperson. Dette er nødvendig for å kunne fakturere medlemskontingent, og sende ut medlemsinformasjon/nyhetsbrev. KINS selger ikke disse opplysningene videre, men våre bedriftsmedlemmer kan få tilgang til  epost adresser fra KiNS’ medlemslister under forutsetning av følgende:

  1. Våre medlemmer skal ikke tilskrives mer enn  én gang i året, og da skal det fremgå at de får denne e-posten pga av sitt KINS-medlemsskap
  2. I tillegg kan de som bestiller utstillingsplass på, eller sponser, ett eller flere av KINS arrangementer (konferanse, kurs, etc) få lov å tilskrive medlemmene for å informere om deres stand samt eventuelle spesialtilbud under arrangementet. Utstillere kan også få tilgang til deltakerlister med navn og epost adresser for det arrangementet de sponser/er utstiller.
  3. Det skal være enkelt å melde seg av mailinglisten.

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev fra KINS. For at vi skal sende e-post til riktig person, må vi registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss.
Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

Kommentarer

Der det er mulig for brukerne å komme med kommentarer på artikler eller blogger, blir man avkrevet navn og e-postadresse. Navn og e-postadresse kan bli publisert med kommentaren.

Kurssystem

Når du melder deg på kurs og arrangementer ber vi deg registrere navn, organisasjon, adresse, e-post, jobbtelefon, stilling og fakturareferanse. Med unntak av navn og organisasjon, som kan bli publisert på deltakerlister, deles opplysninger ikke med andre.

Bruk av verktøykassen

Noen tjenester krever at man logger inn via KINS Verktøykasse. Her må man bl.a. registrere e-postadresse for å få tilsendt brukerkonto til Risikobanken. I tilfellet Risikobanken vil Iconfirm som leverandør få overført opplysningene som blir gitt ved registrering. Opplysningene deles ikke med andre ut over dette. Det er bare e-postadresser som slutter på et domenenavn som brukes av medlemskommuner/bedrifter som tillates brukt. Iconfirm sin personvernerklæring gjør seg gjeldene når du som bruker er innlogget i risikobanken. Personvernerklæringe til KiNS gjelder for bruken av KiNS verktøykasse, tilknyttede formsskjemaer, dokumenter i KiNS styringssystem ol 


Nyttig

Nyttige verktøy til bruk i lokalt arbeid med informasjonssikkerhet og personvern
Verktøykasse
KiNS består i dag av over 370 kommuner, fylkeskommuner og bedrifter.
Bli Medlem
Hold deg oppdatert på KiNS sine aktiviteter og nyheter gjennom vårt nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev