Telenor Norge as

Sikkerhetsrisikoer som e-postsvindel, digital snoking, løsepengevirus, datainnbrudd, tjenestenektangrep og bedrageri øker i omfang. Derfor jobber vi i Telenor hver dag for å utvikle løsninger og tilby tjenester som gjør virksomheten og de ansatte tryggere på nett.
Vi har en helt spesiell rolle i det norske digitale sikkerhetsmiljøet. Som eier og forvalter av det største nettet har vi et stort og kompetent sikkerhetsmiljø, med god oversikt over hva som til enhver tid skjer i Norge av digitale angrep, og andre hendelser.

Telenor tilbyr en rekke tjenester innen digital sikkerhet:

Telenors sikkerhetssenter (TSOC) - er der for deg 24/7-365. Et av Norges største og mest kompetente sikkerhetsmiljøer. Overvåker og beskytter kunders nettverk, endepunkter mm. Sammenstiller og analyserer hendelser – varsler ved behov og etter avtale.

Trusselforståelse. Gjør organisasjonen bedre forberedt til å handle og forberede seg på mulige kommende hendelser - ikke bare reagere når hendelsen inntreffer.

Sikkerhetsekspertise - rådgivning. Særskilt dybdekompetanse på Cisco-porteføljen, Cisco Gold Partner. Sikkerhetsfaglig tilnærming, sikkerhetsarkitektur og sikkerhetsanalyse. Bistår med vurderinger/innsikt, design, implementering, også ved hendelser.

Nettverkssikkerhet, for alle aksesser, også tjenestenektangrep (DDoS).

Brukernære sikkerhetstjenester, for alle endepunkter, også Mobil.

Telenor Norge er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor innhold-, telekommunikasjon- og datatjenester med 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele landet. Vi er en del av Telenor Group med hovedkontor på Fornebu i Bærum og virksomheter i åtte land.

Kontakt

Besøksadresse: Snarøyveien 30, 1360 FORNEBU
Kontaktpersoner

Nyttig

Nyttige verktøy til bruk i lokalt arbeid med informasjonssikkerhet og personvern
Verktøykasse
KiNS består i dag av over 370 kommuner, fylkeskommuner og bedrifter.
Bli Medlem
Hold deg oppdatert på KiNS sine aktiviteter og nyheter gjennom vårt nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev