Yubico AB

Yubico ble grunnlagt i Sverige i 2007 med en visjon om å gjøre innlogging sikkert, enkelt og tilgjengelig for alle. I nært samarbeid med andre ledende IT-aktører gjorde de sikkerhetsnøkkelen kompatibel med de største online-plattformene og nettleseren.

Yubico’s YubiKey
Yubico’s oppfinnelse, YubiKeys, er en kompakt og ekstremt robust sikkerhetsnøkkel for multifaktorautentisering som gir sikker tilgang til et ubegrenset antall IT-systemer og oppkoblede tjenester. YubiKeys gir det aller høyeste beskyttelsesnivået mot phishing og man-in-the-middle angrep, uten at det går på bekostning av brukervennlighet. Uansett hvilken mobil eller datamaskin du bruker, så finnes det en YubiKey som passer. En YubiKey trenger ingen nettverkstilkobling eller batteri, og holder derfor i mange, mange år.

YubiKeys er den ledende sikkerhetsnøkkelen på markedet og Yubico vil gjøre sikker autentisering tilgjengelig for alle. Det finnes ingen tryggere måte å sikre kontoene dine enn å bruke hardware-basert multifaktorautentisering (MFA). YubiKeys er samtidig enkle å bruke, setter stopp for alle phishing-angrep, prisvennlige og man trenger ikke sørge for at alle ansatte har smartphones for å oppnå en høy nivå av sikkerhet.

Ta kontakt med Yubico for mer informasjon

Kontakt

Besøksadresse: Kungsgatan 44 , 11,137 STOCKHOLM, SVERIGE
Kontaktperson: Neil Bronsdon

Lenker

Nyttig

Nyttige verktøy til bruk i lokalt arbeid med informasjonssikkerhet og personvern
Verktøykasse
KiNS består i dag av over 350 kommuner, fylkeskommuner og bedrifter.
Bli Medlem
Hold deg oppdatert på KiNS sine aktiviteter og nyheter gjennom vårt nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev